Jesteś tutaj: Strona główna / Działania / Warsztaty / Warsztaty 29-30.05.2008r., Gospodarstwo Agroturystyczne VITALIS, Zastawno / Program

Program

Szczegółowy program warsztatów

Dzień pierwszy
11:00 Badania konsumenckie
- cechy sensoryczne mięsa wołowego
- definiowanie wymagań konsumenta na wybranych rynkach
- cechy istotne wołowiny dostępnej na polskim rynku dla konsumenta
12:45 Przerwa kawowa
13:00 Testy konsumenckie
Ocena sensoryczna semikonsumencka wołowiny
- test z udziałem Członków Warsztatów
14:15 Przerwa obiadowa
15:15 Chłodzenie półtusz wołowych i zmiany poubojowe
16:30 Przerwa kawowa
16:45 Rozbiór i pakowanie wołowiny
18:00 Posumowanie

Dzień drugi
8:00 Śniadanie
9:00 System jakości wołowiny Ternera Gallega, QMS
10:45 Przerwa kawowa
11:00 Strategie marketingowe (4P): produkt, cena, dystrybucja, promocja
12:30 Przerwa obiadowa
13:30 Specyfika marketingu inicjatywy klastrowej: marka, marketing-mix,lobbying
14:45 Przerwa kawowa
15:00 Plan marketingowy inicjatywy klastrowej
16:30 Podsumowanie spotkania


< Powrót



© PZPBM
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu
Społecznego oraz budżetu państwa w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego
Rozwoju Regionalnego

www.pzpbm.pl     biuro@pzpbm.pl
made in {  re.PUBLIK  }